1
Störningar

Störningar

1
1
Pågående arb.

Pågående arbeten

1
  •  
  •    
  • Din rättelse/kommentar kommer att mejlas till kommunikationsenheten.
     
    Din rättelse/kommentar kommer att mejlas till kommunikationsenheten.
     
  • Dra reglaget till höger för att skicka formuläret

Kontakta Kils kommun

Telefon
0554-191 00
Telefontider
8:00-12.00 och 13.00-16:00
E-post
kommun@kil.se
Besökstider
8:00-12.00 och 13.00-16:00
Besöksadress
Östra Torggatan 2D
665 23 Kil
Fakturaadress
FE 1407
645 88 Strängnäs

Fler kontaktuppgifter

Årets undersköterska firades på gala

Arkivmaterial

Samir J Nissan, Särskilt boende Sannerud avd 6, blev framröstad till Årets undersköterska 2017. Han och övriga nominerade firades på en gala den 1 december.

Enhetschefer inom äldreomsorgen i Kils kommun vill lyfta det viktiga yrket undersköterska och tog därför initiativ till en gala där Årets undersköterska, medarbetare och värdegrundsledare skulle utses.

Film om de nominerade

Under hösten har medarbetarna själva kunnat rösta fram personer till de olika utmärkelserna och sex undersköterskor nominerades.
Se filmen om de nominerade undersköterskorna här:

Samir blev vinnaren

Det blev alltså Samir J Nissan som vann den slutliga omröstningen med följande motivering: ”Med ett stort engagemang ser Samir till att varje vårdtagare känner sig sedd och bekräftad. Han har ett professionellt bemötande mot såväl kollegor som vårdtagare. Samir aktiverar alla vårdtagare enligt deras önskemål, exempelvis går han ut med de boende varje arbetspass.”

Övriga nominerade

De övriga fem undersköterskorna som nominerades är:

Jenny Pettersson, Särskilt boende Sannerud avd 4
”Jenny är en glad och positiv medarbetare som har ett smittande skratt och bjuder på sig själv. Hon delar gärna med sig av erfarenheter och ny information. Jenny är påhittig och pysslig och skapar mysig miljö för både boende och medarbetare.”

Ann-Louise Persson, Särskilt boende Åkerbo Norra
”Ann-Louise är en trygg, skicklig undersköterska som utför sitt arbete med stor empati och med de äldres behov i fokus. Hon är en god arbetskamrat som alltid är pigg och hjälpsam.”

Josefine Andersson, Centrala hemtjänsten
Med sitt glada och lättsamma bemötande lyfter Josefine vardagen hos våra brukare. Hon är en bra kollega och undersköterska som alltid gör det lilla extra hos varje vårdtagare.”

Anna Hilmersson, Centrala hemtjänsten

”Anna har en god förmåga att skapa engagemang kring våra äldre. Hon har ett fint förhållningssätt inom äldreomsorgen och vill gärna ge de äldre guldkant i vardagen. Anna är en mycket uppskattad undersköterska inom hemtjänsten.”

Gunilla Johansson, Smeden hemtjänsten

"Gunilla är en fin förebild inom äldreomsorgen. Hon ägnar varje arbetspass åt att helhjärtat fokusera på de äldres behov. Hon har ett glatt och trevligt bemötande som gör att alla känner sig sedda."

Årets medarbetare och värdegrundsledare

Även Årets medarbetare och värdegrundsledare har röstats fram och de utmärkelserna tilldelades Sanna Jansson och Anne Engkvist.

Årets medarbetare: Sanna Jansson, Åkerbo Östra
”Sanna har alltid de boende i fokus. Hon arbetar effektivt och med ett mycket professionellt förhållningssätt. Sanna är en solstråle med positiv energi som man blir glad av att jobba tillsammans med.”

Årets värdegrundsledare: Anne Engkvist, Åkerbo Norra.

Anne arbetar ständigt med att försöka hitta aktiviteter för att involvera och engagera de boende. Anne har ett stor engagemang och motiverar även andra till att försöka hitta individanpassade aktiviteter för våra äldre i sitt dagliga arbete."

Grattis till er alla och tack för det fina arbete ni lägger ner inom äldreomsorgen!