En Väg Ut - föreläsning med artisten Sebastian Stakset

Plats: Aulan, Sannerudsskolan

Tid: ons 8 mar kl 16:30 - 18:00

Porträtt på Sebastian Stakset mot en orange bakgrundDen 8 mars kommer högaktuella artisten, författaren och skådespelaren Sebastian Stakset till Kil! Sebastian är rapartisten som tidigare frontade ”gangstarap-gruppen” Kartellen under artistnamnet Sebbe Staxx. Efter år av missbruk, kriminalitet och fängelsestraff valde Sebastian att bryta sin destruktiva tillvaro och börja ett nytt liv.

Han grundade välgörenhetsorganisationen Heart of Evangelism och jobbar hårt för att hjälpa de som har det svårt. Med sin föreläsning En Väg Ut vill Sebastian ge ungdomar hopp och motivera dem att göra rätt val i livet. Han delar med sig av sina egna erfarenheter av utanförskap, våld och brottslighet och att det finns en väg ut.

I höstas släppte han ett nytt album som soloartist, ”Medan vi faller” och i år kommer den självbiografiska filmen med samma namn, där Sebastian spelar huvudrollen som sig själv.

Kils bibliotek hälsar er välkomna på en omvälvande föreläsning i aulan på Sannerudsskolan. Gratisbiljetter finns att hämta på biblioteket från den 1 februari.


« Tillbaka till kalendern