•  
  •    
  •  
     
  • Dra reglaget till höger för att skicka formuläret

Kontakta Kilsbostäder

Telefon
0554-192 20
Telefontid
kl 8-9.30, 10-12
E-post
info@kilsbostader.se
Besökstid
vardagar kl 13-15
Besöksadress
Rosengränd 12
665 32 Kil

Kilsbostäder nominerade till pris för hyresvärdar

Kilsbostäder var en av de som var nominerade till utnämning av Sveriges bästa hyresvärdar.

I Kundkristallen belönas de hyresvärdar, både privata och kommunala, som lyckats extra bra inom utvalda områden. Bakom nomineringen står en kundundersökning, där hyresgästerna själva fått ge sina hyresvärdar betyg.

– Det är första gången vi gjort en heltäckande hyresgästundersökning och blev glatt överraskade av att vi nominerats. Det här är ett positivt kvitto på hur hyresgästerna upplever och värderar våra arbetsinsatser. Vi är stolta och glada, säger Ann-Louise Samuelsson, VD för Kilsbostäder.

Högt betyg i kundundersökning

Kilsbostäder är nominerade inom kategorin Produktindex, som visar hur nöjda hyresgästerna är med sin bostad och sitt område. Årets undersökning visar att 83 % av Kilsbostäders kunder är nöjda eller mycket nöjda, jämfört med ett genomsnitt på 77,4 %. Kilsbostäder får höga betyg främst när det gäller trivsel i lägenheten, planlösning och tillgången till dagsljus i boendet, men även de allmänna utrymmena och skötseln av dessa ger Kilsbostäder höga poäng.

De andra nominerade i kategorin Produktindex var AB Skövdebostäder och Simrishamns Bostäder AB. Priset delades ut vid en gala på Berns 7 februari och gick till Simrishamns Bostäder AB.

Handlingsplan med åtgärder

Jag otroligt tacksam för att så stor del av våra hyresgäster valde att delta.  Vi jobbar medvetet med att hålla en god kvalitet och att skyndsamt avhjälpa de fel som uppstår i hyresgästens hem och övriga utrymmen. Efter undersökningen har vi med hjälp av resultatet och de frisvar som hyresgästerna lämnat arbetat fram en handlingsplan med dryga 50 olika åtgärdspunkter. I dagsläget har vi en handfull åtgärder kvar att omhänderta, säger Ann-Louise Samuelsson.

Stort tack till alla som deltagit i kundundersökningen!

Sök lägenhet/Mina sidor

Aktuellt

Anbud

Kilsbostäder AB inbjuder till anbudsgivning för telefonmottagningstjänster för felanmälan/fastighetsjour. Anbud ska vara oss tillhanda 2019-09-18. För mer information marita.burman@kilsbostader.se.

Kontrollera ditt förråd

Vid häftiga regnskurar ber vi dig se över ditt förråd. Om du fått skador på lösöre är det viktigt att du kontaktar ditt försäkringsbolag.

Ändrade öppettider

Tisdagen den 27 augusti kl 8-13 har vi möte och vi har inte möjlighet att svara i telefonen. Torsdagen den 29 augusti stänger vi kl 11.

Ledig lokal

Ledig kontorslokal i Företagshotellet Gränderna, vid intresse kontakta Anki Persson på 0554-192 20.