Hoppa till huvudinnehållet

Kontakta Kilsbostäder

Telefon
0554-192 20
Telefontid
kl 8-9.30, 10-12
E-post
info@kilsbostader.se
Besökstid
vardagar kl 13-15
Besöksadress
Rosengränd 12
665 32 Kil

Vi hjälps åt att skydda varandra i coronatider

Tvätta händerna

Vi som arbetar på Kilsbostäder träffar väldigt många människor, både i era hem och när vi får besök. Mötena är viktiga för oss men i en pandemi är det viktigt att vi gör vad vi kan för att minimera och förebygga smittspridning. Vi behöver din hjälp med det.

Gör dina ärenden till Kilsbostäder digitalt

Vårt kontor är för tillfället stängt och vi tar endast emot bokade besök. På Mina sidor kan du hantera en del av det som rör ditt boende. Behöver du komma i kontakt med oss önskar vi att det i första hand sker via telefon eller e-post.

Om du är sjuk, avboka besök av Kilsbostäder och entreprenör

När vi behöver komma in i din bostad för att genomföra en åtgärd eller besiktning ber vi dig meddela om du eller någon i din familj är förkyld eller har hosta, feber och andningsbesvär. Då bokar vi om och hjälper dig längre fram.

Vi kommer naturligtvis vid akuta ärenden som tex vattenläcka eller elfel även om du är sjuk. Men tänk på att meddela oss så att vi kan förbereda oss på bästa sätt för att inte smittas och sprida smitta vidare. 

Det är bra om du inte är hemma när vi kommer till din bostad.

En del planerade arbeten kan komma att ställas in

Vi kan komma att behöva ställa in en del arbeten som inte är akuta, och som är planerade den närmsta tiden. Vi tar i de fallen kontakt med dig.

Risk för personalbrist

Om coronaviruset får stor spridning kan det bli tillfällig personalbrist på grund av sjukdom. Vi ber dig då ha överseende med att vi måste prioritera och att det kan dröja längre än normalt innan du får hjälp med en åtgärd eller i din kontakt med oss.

Följ löpande information på Kils kommuns hemsida

Vi följer utvecklingen noga för att hålla oss uppdaterade när det gäller coronaviruset. På kommunens hemsida finns mer utförlig information om hur man kan agera om man känner oro kring utvecklingen eller bara vill få mer information.

Tvätta händerna ofta! Och följ rekommendationer som anges på www.folkhalsomyndigheten.se

Frågor om corona: ring 113 13 eller besök www.folkhalsomyndigheten.se

Här hittar du kontaktuppgifter till oss.