1
Störningar

Störningar

1
2
Pågående arb.

Pågående arbeten

2
  •  
  •    
  • Din rättelse/kommentar kommer att mejlas till kommunikationsenheten.
     
    Din rättelse/kommentar kommer att mejlas till kommunikationsenheten.
     
  • Dra reglaget till höger för att skicka formuläret

Kontakta Kils kommun

Telefon
0554-191 00
Telefontider
8:00-12.00 och 13.00-16:00
E-post
kommun@kil.se
Besökstider
8:00-12.00 och 13.00-16:00
Besöksadress
Östra Torggatan 2D
665 23 Kil
Fakturaadress
FE 1407
645 88 Strängnäs

Fler kontaktuppgifter

Kil hela veckan

Kil hela veckan - en augustivecka fylld med festligheter och aktiviteter. Veckan samlar många Kilsbor, hemvändare och besökare.

Boka in 11-19 augusti 2018!

Program

Klicka här för att komma till programmet för Kil hela veckan.

Här hittar du också årets programblad för Kil hela veckan i pdf-format. Det delades ut till alla hushåll i kommunen fredagen den 20 juli.

OBS! De ändringar som är gjorda sedan utskicket till hushållen hittar du i pdf-programmet och i länken till programmet för Kil hela veckan.

Foton och film

Varje år publicerar Kils kommun bilder från en del programpunkter. Du får gärna bidra med dina foton men kom ihåg att stämma av med de som är med på bilden så det är okej. Skicka till kommunikation@kil.se

Om Kil hela veckan

Centrumföreningen i Kil i samarbete med Kils kommun, Lions, Handeln i Kil, kyrkorna och övriga föreningar och företagare anordnar i år Kil hela veckan för 46:e gången.

Den aktivitet som mest förknippas med Kil hela veckan är paraden som speglar Kils rika föreningsliv. I paraden deltar mellan 500-600 föreningsaktiva och längs Storgatan brukar flera tusen besökare, hemvändare och Kilsbor titta på. Kil hela veckan bjuder också på marknad, fordonsutställning, guidning vid Kilsravinerna, musik och mycket annat

Utveckla Kil hela veckan

Hur vill du att Kil hela veckan ska utvecklas och vad kan du själv bidra med? Privatpersoner, föreningar och företag - passa på att marknadsföra dig!

Kontakta Katarina Widell med programpunkter och idéer - katarina.widell@kil.se