0
Störningar

Störningar

0
Inga störningar just nu

Viktig information

Från den 18 december gäller nya nationella förskrifter och allmänna råd i hela Sverige. Så påverkar det våra verksamheter.

Läs mer
  •  
  •    
  •  
     
  • Dra reglaget till höger för att skicka formuläret

Kontakta Kils Stadsnät

Telefon
0554-194 00
Telefontider
09.00-12.00 och 13.00-15.00 
E-post
kontakt@kilsstadsnat.se
Postadress
Kils Stadsnät AB, Box 88, 665 23 Kil
Besöksadress
Rosengränd 12, 665 32 Kil
Besökstider
08.00-12.00 och 13.00-16.00

Välkommen till Kils Stadsnät

Välkommen att beställa våra tjänster från portalen kil.valjtjanst.se 

För informationen om våra planerade servicefönster, Klicka här!

Vårt fokus är att säkra en stabil och bra drift för alla. Om du upplever problem, felanmäl till din tjänsteleverantör. Då får vi på Kils stadsnät också veta. 

 

Fakturan för 2020 års serviceavgift har nu gått ut till samtliga privatkunder.

 

Tyvärr har tryckfelsnisse varit framme hos de fakturor som gått till Fagerås fiberförenings medlemmar. Ny faktura som är rättad kommer inom kort. Om avgiften redan är erlagd, finns mer info på fakturan hur det hanteras.

 

Information om Serviceavgift:

Kils Stadsnät tar ut en näthyra, även kallad serviceavgift per år. Avgiften tas ut för att kunna driva stadsnätet på bästa sätt. Denna avgift ska finansiera reparationer i nätet och den mediabox som finns ute i hemmen. Den ska även användas för kostnader på den aktiva utrustningen.

I serviceavgiften ska föreningarnas medlemsavgifter inkluderas. Totalsumman ska vara samma för samtliga slutkunder, innebärande att serviceavgiften ska justeras utifrån respektive förenings medlemsavgift.

 

Stängt över nyår

Vi har kontoret stängt fram till den 4 januari. Detta så att även vi ska kunna få lite ledigt och ladda batterierna. Om ni har frågor eller funderingar, hänvisar vi er till era tjänsteleverantörer så kan de hjälpa er. Har ni fakturafrågor, vänligen mejla till kontakt@kilsstadsnat.se så ser vi till att behandla dessa.

 

God Jul och Gott nytt år!

 

 

 

Länkar
Senaste nytt