Hoppa till huvudinnehållet

Ett bättre boende med fjärrvärme

Flicka med surfplatta i varmt och skönt hus

De flesta vet att fjärrvärme är klimatsmart och tar vara på resurser som annars går till spillo men har du tänkt på de fördelar det ger för ditt boende? 

 

Du får nästan ett helt nytt rum. Ut med oljetank, panna och vedtravar så får du plats med både snickarbänk och extra förvaring. Och visst är det skönt med ett bad, och kanske ett bad till? Med fjärrvärme får du obegränsat med varmvatten och slipper problemet med för liten varmvattenberedare. Din värmeväxlare till fjärrvärmen är pytteliten, nästan helt tyst och luktar ingenting. Du slipper sotning, bränsleinköp, trasiga proppar och andra besvär.

Så låt oss på Kils Energi värma ditt hem. Bekvämt, driftsäkert, prisvärt och miljövänligt – bättre kan det knappast bli!

 

 

 

Nyheter

Drönarflygning över Kils tätort

Under mars - april planerar vi att utföra fjärrvärmetermografering med drönare över Kil. Om ni bor i närheten och ser en drönare mitt i natten så är det våra entreprenörer som jobbar, för att vi ska ha trygga värmeleveranser. 

 

Vi gör ständiga kontrollmätningar och har övervakning på anläggningarna, för att vi ska kunna agera snabbt och effektivt om avvikelser skulle uppstå. En del i de förebyggande underhållsaktiviteterna är att flygtermografera våra nät. Vi flyger då med en drönare försedd med värmekamera under nattetid när samhället har låg aktivitet. På så sätt kan vi upptäcka eventuella övertemperaturer i marken där fjärrvärmeledningarna ligger och utifrån det underlaget avgöra om vi har onödiga energiförluster eller läckage på delar av ledningssträckorna.

 

Privat eller företag?

Gör en klok investering och
skaffa fjärrvärme!

 

Vi är medlemmar i: 

Vi är anslutna till:

 Prisdialogen

 

Din energiförbrukning

 

Betyg på vår kundnöjdhet: