Hoppa till huvudinnehållet

Ett bättre boende med fjärrvärme

Flicka med surfplatta i varmt och skönt hus

De flesta vet att fjärrvärme är klimatsmart och tar vara på resurser som annars går till spillo men har du tänkt på de fördelar det ger för ditt boende? 

 

Du får nästan ett helt nytt rum. Ut med oljetank, panna och vedtravar så får du plats med både snickarbänk och extra förvaring. Och visst är det skönt med ett bad, och kanske ett bad till? Med fjärrvärme får du obegränsat med varmvatten och slipper problemet med för liten varmvattenberedare. Din värmeväxlare till fjärrvärmen är pytteliten, nästan helt tyst och luktar ingenting. Du slipper sotning, bränsleinköp, trasiga proppar och andra besvär.

Så låt oss på Kils Energi värma ditt hem. Bekvämt, driftsäkert, prisvärt och miljövänligt – bättre kan det knappast bli!

 

 

 

Nyheter

Kundundersökning 

Just nu genomför vi på Kils Energi en kundundersökning. Under februari och mars månad kan du därför komma att bli uppringd för en intervju med frågor angående vår verksamhet och service. Dina synpunkter är viktiga för vårt utvecklingsarbete och vi är mycket tacksamma om du vill delta i undersökningen. Intervjun tar cirka fem minuter och du är självklart helt anonym. Vår samarbetspartner för marknadsundersökningen är supportföretaget TMJ Group AB.

 

Privat eller företag?

Gör en klok investering och
skaffa fjärrvärme!

 

Vi är medlemmar i: 

Vi är anslutna till:

 Prisdialogen

 

Din energiförbrukning

 

Betyg på vår kundnöjdhet: