Påfyllnadsdos två (dos 4) - det här gäller

Arkivmaterial

Här hittar du det som är aktuellt angående coronaviruset.

Sidan uppdaterad 23 februari (Påfyllnadsdos två - dos 4 - det här gäller)

Vilka restriktioner gäller? Klicka här för att läsa på Folkhälsomyndighetens sida om vad som gäller.

Påfyllnadsdos två (dos 4) - det här gäller

  • Du som är 80 år och äldre (född 1942 eller tidigare) får en kallelse med tid och plats på Region Värmlands vaccinationsmottagningar.
  • Du som har hemtjänst eller hemsjukvård kommer att få information från Kils kommun. Du kommer att erbjudas vaccin i hemmet som tidigare eller uppmanas att boka tid för vaccination på regionens vaccinationsmottagningar.
  • Du som bor på särskilt boende erbjuds vaccin i ditt boende.
  • Om du tillhör gruppen som rekommenderas en andra påfyllnadsdos och inte hört någonting från oss innan mitten på mars - kontakta 1177.

Varför dos 4?

För att förbättra skyddet mot covid-19. Det ska ha gått fyra månader efter din senaste vaccination och du bokar tid digitalt. Logga in på webbplatsen 1177.se. Sök upp Regional vaccinationsenhet och boka din tid.

Vaccination i Kil för dos 1 och dos 4?

Det finns många vaccinationsplatser i länet att välja mellan när du bokar digitalt. Då kan det vara bra att veta att det blir bokningsbara tider i Närhetens kyrka i Kil den 11 mars, 14 mars, 28 mars och 4 april (kl 08.00-16.30). För dig som ska ta dos 1 gäller drop in dessa tider.

Vaccination mot covid-19

Alla som är över 12 år i Värmland erbjuds att vaccinera sig. Vaccinationen är gratis.

Pandemin påverkar kommunens service

Smittspridningen av covid-19 har orsakat hög personalfrånvaro som påverkar kommunens service. Fler och fler återkommer till arbete men viss service kan vara påverkad ytterligare en tid. 

Boka besök

Vi rekommenderar fortsatt att du kontaktar den person/funktion hos oss som du vill träffa och kommer överens om lämplig tid. I samband med bokningen får du veta vem som möter upp dig var och när.

Du gör det enklast genom att ringa vår växel 0554-191 00 som har öppet måndagar till torsdagar klockan 8-16 och fredagar klockan 8-15. Du kan också få hjälp i bibliotekets reception som öppnar klockan 10 dessa dagar.

Bibliotekscaféet öppet 

Bibliotekets öppettider hittar du här.