Invigning och öppet hus på Årstidsvägen

Arkivmaterial

Kils kommun har samlat flera verksamheter under ett och samma tak. Den 1 september inviger vi lokalerna på Årstidsvägen 13 med öppet hus. Välkommen att titta in hos bland annat SFI, kommunrehab och hjälpmedelsförråd!

Undrar du vad en läkemedelsrobot och en nattkamera är – och hur de kan hjälpa dig eller en anhörig? Vill du veta mer om hur en lektion i SFI går till?

Nu finns chansen! Den 1 september mellan klockan 10.30 och 12.00 bjuder Kils kommun in till invigning med öppet hus på Årstidsvägen 13. Här har flera av kommunens verksamheter inom det som kallas hälsa, vård och insatser fått nya lokaler, till exempel kommunrehab, hjälpmedelsförråd, biståndsbedömare och minnesteam. I samma byggnad har också Svenska för invandrare, SFI, fått ny lokal.

Under öppet hus visar personalen lokalerna och du får chansen att veta mer om de olika verksamheterna.

– Om du någon gång har funderat över vad SFI är för något har du nu chansen att hälsa på oss i vår nya lokal och få ställa frågor till lärare, studie - och yrkesvägledare, samhällsvägledare och rektor, säger Madelene Terner, rektor vuxenutbildningen i Kils kommun.

För mer information vänligen kontakta

Dan Granström, förbättringsledare Kils kommun

0554-199 87, dan.granstrom@kil.se