För deltagande elever och vårdnadshavare

 

När du fått ett användarnamn och skapat ditt lösenord når du SpeedAdmin här eller via appen som kan laddas ner i Appstore eller Google Play

I SpeedAdmin kan du som vårdnadshavare ändra kontaktuppgifter till dig och dina barn, se vilka ämnen ditt barn deltar i, kölista, närvaro, ge samtycke till bild/film, göra avanmälan/nyanmälan. Du hittar kontaktuppgifter till barnens lärare och du kan se i schemat när dina barn har lektion och när det är lov.

Blir en lektion inställd får du ett e-postmeddelande om det och det kommer även att synas som en pushnotis om du har den funktionen aktiverad på din enhet. 

I SpeedAdmin kan du som elev ändra dina kontaktuppgifter, se ditt  schema med kommande lektioner och när det är lov. Du hittar kontaktuppgifter till din/dina lärare och det finns även möjlighet att chatta med dem. Om du har en egen e-postadress kommer du att få ett mejl om din lektion blir inställd och kommer även att synas som en pushnotis om du har den funktionen aktiverad på din enhet. 

Om du är befintlig elev men inte fått inloggningsuppgifter till SpeedAdmin, kontakta Elisabeth Johansson, telefon 0554 19582 eller e-post kulturskolan@kil.se