Vi söker sommarvikarier

Just nu söker vi sommarvikarier inom Kils kommun. Vi behöver sommarvikarier till heltidstjänster men även deltid, hela eller delar av sommaren. Störst behov finns inom vård och omsorg. Det kan till exempel handla om tjänster som undersköterska, vårdbiträde och personlig assistent. 

Sommarvikariat

Ett sommarvikariat är en tidsbegränsad anställning under sommaren för att ordinarie personal ska kunna få semester. Vi söker i första hand dig som är utbildad inom det område du ska vikariera. 

Under rubriken Lediga jobb längre ner på sidan kan du läsa mer om varje specifik tjänst och söka det jobb som passar dig. 

____________________________

Rekryteringsmingel på biblioteket

Passa på att träffa sektorchefer, enhetschefer och bemanningsenheten. Ställ dina frågor angående sommarvikariat och få hjälp att göra din ansökan på plats.

13 och 14 februari klockan 17.00–18.30
21 och 22 februari klockan 17.00–18.30
____________________________

Timvikarie

Om du är intresserad av att jobba som timvikarie kan du skicka in en intresseanmälan. Intresseanmälan gäller för hela året och inte endast under sommaren. Som timvikarie anger du själv när du kan arbeta. Under de dagar som du angett ska du ha möjlighet att med kort varsel kunna vikariera. Arbetstiden kan variera från några timmar till längre tid.

Lediga jobb

Här kan du bland annat söka tidsbegränsade anställningar under sommaren.