Sociala medier

Kils kommun vill finnas där du finns. I våra sociala kanaler vill vi sprida information, men också skapa förutsättningar för dialog och kunna ge svar på dina frågor. Följ oss gärna för att lära känna Kil, få nyttig info och följa vårt arbete med att skapa en bra vardag för alla Kilsbor.

Facebook

Syftet med vår Facebooksida är att kunna kommunicera med dig som kommuninvånare och ge dig snabba nyheter, bra information, tips om evenemang och lediga tjänster. Vi försöker svara på dina frågor inom 24 timmar på vardagar.

Instagram

Har du en smart telefon kan du ladda ner gratisappen Instagram, följa @kilskommun och se de bilder vi lägger ut. På Instagram visar vi upp vår verksamhet och våra medarbetare och hyllar platsen Kil. Har du inte appen kan du se våra bilder på www.instagram.com/kilskommun.

Youtube

Youtubekanalen kil.se/play är kommunens filmkanal. Här lägger vi ut filmer från Kil och om kommunens verksamhet.

Det här gäller för våra sociala medier

 • Inlägg och kommentarer blir allmänna handlingar och kan komma att diarieföras. Om du har ett känsligt ärende till kommunen rekommenderar vi att du hör av dig till oss via telefon, e-post eller brev. Vill du veta hur Kils kommun hanterar dina personuppgifter? Du hittar information på kil.se/dsf

 • Tänk på att det inte är tillåtet att publicera eller länka till
  - sekretessbelagda eller känsliga uppgifter
  - reklam, till exempel för produkter
  - material som skyddas av upphovsrätten
  - personuppgifter, kränkningar, förtal eller personliga angrepp, våldsskildringar, pornografi, hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier.
 • Sidan är inte en arena för politiska diskussioner.

 • Vi kan välja att ta bort inlägg som innehåller något av ovanstående eller strider mot sidans syfte. Vi kan även komma att ta bort inlägg som innehåller personuppgifter, för att skydda enskildas personliga integritet. Inlägg som bryter mot lagen (så som hets mot folkgrupp) kommer att dokumenteras och eventuellt anmälas.

 • Om du själv upptäcker innehåll som du anser kränkande kan du anmäla det till kommunikation@kil.se. På Facebook kan du också använda en funktion för detta, klicka då på "anmäl" som finns vid varje inlägg.

 • Om du hittar ett foto eller filmklipp på dig själv i våra sociala medier som du vill att vi tar bort, kontakta oss på kommunikation@kil.se